آموزش انواع غذا

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

خـورشت انار و بادمجـان

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

خورشت انار را اغلب در شب یلدا میل می کنند

 

خـورشت انار و بادمجـان یک غذای مخصوص و خـوش طعم و لذیذ می باشـد. این غذا را اغلب در شب یلدا درسـت می کنند و در جمع خانواده و اقوام میل می کنند. می توان گفت این رسم از قدیم در بین بسیاری از خانواده های ایرانی مرسوم بوده و امروزه نیز بسیاری برای این شب بخصوص این غذا را تدارک می بینند. این غذا بـه علت داشتن انار در خـود دارای خـواص زیادی نیز می باشـد. همچنین طعم این غذا نیز بـه علت ترکیب بادمجـان و انار بسیار مطبوع و بیادمـاندنی می باشـد.

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

مواد لازم

پیاز متوسط: ۱ عدد
آب انار: ۲ پیمـانه
دانه انار: ۱ پیمـانه
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
بادمجـان قلمی: ۳ عدد
روغن: ۲ قاشق سوپ خـوری

دسـتور پخت

– پیاز را پوسـت کنده و ریز خرد کنید؛بعد در تـابـه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شـد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شـدن آن را از روغن دراورده بـه کناری بگذارید.

– مرغ را در روغن داغ در تـابـه گذاشته و سرخ کنید بـهتر اسـت هنگام سرخ کردن درتـابـه را بگذارید تـا مرغ بـهتر سرخ شـود میتوانید کمی نمک و فلفل هم بـه مرغ اضـافه کنید تـا طعم دار شـود.

– پس از سرخ شـدن مرغ دانه های انار را هم بـه تـابـه اضـاافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شـده را هم افزوده و خـوب مخلوط کنید.

– حالا نوبت اضـافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه اسـت پس از کمی تفت دادن مواد داخل تـابـه،میتوانید آب انار را اضـافه کرده و در ظرف را بگذارید تـا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جـا بیفتد.

– بادمجـان ها را پوسـت کنده ،نمک زده و کناری بگذارید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه آنها را با دسـتمـال خشک کنید و در تـابـه ای با مقداری روغن سرخ کنید.۲۰ دقیقه مـانده بـه آخر پخت ،بادمجـانهای سرخ شـده را بـه خـورش اضـافه کنید و اجـازه دهید تـا خـورش جـا بیفتد.

– اگر آب انار در دسـترس نبود میتوانید ۲ قاشق سوپخـوری رب انار غلیط اضـافه کنید.

– ادویه خـورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبـه و فلفل سیاه اسـت همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر بـه آن اضـافه کنید.

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

بادمجان جزء سیفی جاتی است که خواص زیادی دارد

 

خـواص بادمجـان در این غذا

– بادمجـان را حتمـا باید بحالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائیکه آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیمـاریها می شـود.

– بادمجـان اثر نرم کننده و مدر درد .

– بادمجـان بعلت درا بودن آهن در رفع کم خـونی داروی موثری اسـت .

– بادمجـان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت .

– دانه بادمجـان ایجـاد یبوسـت می کند .

– ریشه بادمجـان و شاخه های خشک شـده و برگهای آن اثر بند آورنده خـون را دراسـت و قابض بوده و می توان در آن برای درمـان احتلام بانه و انواع خـونریزیها اسـتفاده کرد.

– بادمجـان پادزهر خـوبی برای مسمومیت های حاصل از خـوردن قارچ سمی اسـت .

طرز تهیه خورش انار و بادمجان

انار جزء میوه های پاییزی می باشد که طرفداران زیادی دارد

 

خـواص انار در این غذا

– انار تـاثیر ضدالتهابی قوی ای دارد.

– انار هضم غذا را ساده می‌کند.

– انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دسـتگاه ادرار و مثانه اسـت.

– کسانی کـه بیمـاری قند دارند از انار اسـتفاده کنند.

– رب انار مقوی بدن و چاق کننده اسـت.

– انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند

 


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن